Sommar

Ta hand om dina fötter i sommar. Gräv i sanden med dem.  Då blir de lena och musklerna får jobba! När du är hemma efter en dag på fötter1-200x300stranden så smörjer du in dem i en fin fotsalva så blir det extra bra. Glad sommar!

Detta inlägg postades i Uncategorized den av .

Om admin

Hej! Mitt namn är Pia Ekwall. Jag är utbildad undersköterska, skötare, lärare i matematik och NO för högstadiet SAMT medicinsk fotvård. November 2014 startade jag eget företag där jag bedriver medicinsk fotvård på deltid. Att få hjälpa människor med att göra deras fötter fina och ev mindre smärtande är ett fantastiskt givande yrke. Som fotvårdsterapeut har jag möjlighet att skänka människor en stunds välbefinnande och ge dom chansen att kunna bruka sina fötter med mindre smärtor som t ex liktornar, hälsprickor mm orsakat. Ett riktigt gott hantverk!