Hösten är här!

Vilken underbar höst vi har så långt. Passa på att njut av den. Förhoppningsvis får vi massor av snö sedan så vi kan åka skidor.

Foten, vilket mästerverk. Älska fötter!

Foten, vilket mästerverk. Älska fötter!

Detta inlägg postades i Uncategorized den av .

Om admin

Hej! Mitt namn är Pia Ekwall. Jag är utbildad undersköterska, skötare, lärare i matematik och NO för högstadiet SAMT medicinsk fotvård. November 2014 startade jag eget företag där jag bedriver medicinsk fotvård på deltid. Att få hjälpa människor med att göra deras fötter fina och ev mindre smärtande är ett fantastiskt givande yrke. Som fotvårdsterapeut har jag möjlighet att skänka människor en stunds välbefinnande och ge dom chansen att kunna bruka sina fötter med mindre smärtor som t ex liktornar, hälsprickor mm orsakat. Ett riktigt gott hantverk!